Formulieren

Op deze pagina vind je enkele (intake)formulieren die nodig zijn om voor aanmelding van een kind bij onze praktijk. Let op: Sla het formulier eerst op. Hierna kun je het digitaal invullen!

Aanmeldformulier diagnostiek na verwijzing
Het formulier voor ouders voor het aanmelden van hun kind, na verwijzing voor onderzoek (en adviezen) door een huisarts, jeugdconsulent, wijkcoach, jeugdregisseur, kinderarts of GGD-arts.

Vermoeden ernstige dyslexie (scholen)
Het nieuwe formulier voor scholen voor het aanmelden van een kind met een vermoeden van ernstige, enkelvoudige dyslexie (noodzakelijk voor het leerlingdossier).

Vermoeden ernstige dyslexie (ouders)
Het formulier voor ouders voor het aanmelden van een kind met een vermoeden van ernstige, enkelvoudige dyslexie (wenselijk voor het intakegesprek en het leerlingdossier).

Instemmingsverklaring
Indien je jouw kind wilt aanmelden maar jouw kind is nog geen 16 jaar en je bent gescheiden en beide ouders hebben wettelijk gezag, is Helios verplicht van beide ouders een instemmingsverklaring bij het dossier te hebben. Je kunt de instemmingsverklaring hier downloaden en invullen. Zonder deze verklaring mogen wij geen behandeling starten.

 

Presentaties

Presentatie Lianne Hoogeveen: 'Hoogbegaafd en…'

Presentatie Margit Horsthuis en Irma Tharner: 'Workshop dyslexie-hb'

Presentatie Jan van Zutphen: 'Informatieavond HB + ASS'

Presentatie Iris ten Doeschot: 'Hoogbegaafd en V.O.'

Presentatie Hans Nanninga: 'Workshop ADHD'

Presentatie Hans Nanninga: 'Workshop ADHD en communicatie'

Presentatie Jan van Zutphen: 'Workshop Mindset'

Presentatie Margit Horsthuis: 'Geheugen HB'