Facilitair medewerk(st)er

Ben jij op zoek naar een deeltijd baan met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren? Een baan waar je de eerste maanden alleen werkt, buiten kantoortijden en daarna de mogelijkheid hebt om ook overdag, binnen het team, te werken?

De afdeling Facilitair van Helios Kind en Jeugd is op zoek naar een gastvrije en dienstverlenende persoonlijkheid die graag samen met collega’s een bijdrage levert aan een fijne plek voor cliënten, hun ouders/verzorger en behandelaars.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die:

  • Bij voorkeur ervaring in de huishouding en schoonmaak heeft;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Een klantvriendelijke houding heeft;
  • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?
Helios Kind & Jeugd te Oldenzaal bestaat sinds 2004 en is in de loop der jaren gegroeid tot een kleinschalige organisatie met inmiddels 33 medewerkers. Dit is een grootte die ons past. We zijn een platte organisatie, altijd in ontwikkeling, met een enthousiast en hecht team. Er is nauw contact tussen uitvoerende en ondersteunende medewerkers, iedereen is belangrijk voor het goed kunnen helpen van onze cliënten. Afdeling Facilitair bestaat uit 4 medewerk(st)ers.

Dienstverband
Parttime, 5 uur per week buiten kantoortijden (met vanaf zomer 2024 de mogelijkheid voor uitbreiding van uren tijdens kantoortijd). Contract voor bepaalde tijd, met de intentie dit om te zetten in onbepaalde tijd. Salaris: CAO Jeugdzorg, schaal 1, trede afhankelijk van ervaring.

Interesse?
Voor meer informatie of om te solliciteren stuur een e-mail naar Margit Horsthuis: margit@helioskj.nl